Consultanță la domiciliu, cusut, montaj

Consultanță la domiciliu, cusut, montaj

Serviciul nostru cel mai popular este consultanța și montajul complet. Clienții noștri pot fi împărțiți în două categorii mari: case particulare și unități comerciale (restaurante, pensiuni, hoteluri, saloane cosmetice, școli, primării, grădinițe, birouri, case de cultură, cabinete private, stomatologii etc).

Este vorba de un serviciu premium, care se compune din mai multe faze, care pot fi modificate după placul și nevoile clienților.
După o programare prealabilă, ne deplasăm la fața locului, studiem un pic anturajul, ascultăm dorințele clientului. În final, luând în considerare cele auzite și restul elementelor deja existente, cum ar fi culoare pereților sau stilul mobilei, încercăm să găsim soluția cea mai armonioasă. Luăm măsurători exacte, iar împreună cu clientul nostru alegem textilele sau eventualele alte materiale. Personalizăm fiecare comandă în croitoria sau în atelierul nostru, după care ne deplasăm din nou la fața locului și montăm absolut tot, garantând calitatea. Nici curățenie nu trebuie să faceți după ce plecăm, noi ne ocupăm de tot. Onorăm și comenzi speciale, unde la nevoie montăm sisteme motorizate și cu telecomandă.