Rólunk

Rövid történetünk

Rólunk

  • 2004
  • 2010
  • 2018
  • 2022

Történetünk 2004-ben kezdődött

Vállalkozásunk Székelyudvarhelyen indult 2004-ben. Egy magyarországi kapcsolat felhasználásával elkezdtünk prémium minőségű termékeket behozni az országba és két szempillantás alatt akkora igény lett ezekre a termékekre, hogy rövidesen üzletet is nyitottunk. Hamar rájöttünk arra, hogy az embereknek nemcsak magára a termékre van szüksége, hanem az összes kiegészítő szolgáltatásra, ami ehhez tartozik.Elkezdtünk kutatni, de nem találtunk függönyös szaküzletet sem a környéken, sem az ország távolabbi pontjain. Kutatás közben rájöttünk arra is, hogy valahányszor a vásárlóink tanácsot kértek, boldogan adtuk, és azt is felfedeztük, hogy nagyon szívesen megvalósítanánk a különböző elképzeléseket elejétől a végéig.

Ezen elveket felhasználva bővülni kezdtünk, termékeink mellé elkezdtünk teljes körű szolgáltatásokat is nyújtani, minden elképzelhetőt, ami a lakástextíliákhoz kapcsolódik. Rövidesen elértük azt, hogy az emberek a függönyökkel foglalkozó szaküzletet a Gardeniával kötik össze.Ugyan nem minden függönyös vállalkozás Gardenia, de büszkék vagyunk a három üzletre, amelyet sikeresen megnyitottunk eddig Székelyudvarhelyen, Sepsiszentgyörgyön és Csíkszeredában. A Székelyudvarhelyen lévő üzlethez tartozik a varroda és karnis gyártó műhely is, itt valósítjuk meg az egyszerű és bonyolult terveket egyaránt.Bár üzleteink jelenleg csak a fentebb említett helyszíneken vannak, az ország bármely pontjára kiszállunk és a jövőre nézve nem zárkózunk el a további városokban történő bővítéstől sem.

Jelenleg egy lendületes csapattal dolgozunk és bármilyen munkát elvégzünk, amely a lakáson belüli textíliák világába tartozik, kezdve a helyszíni felméréstől és tanácsadástól a szerelésig vagy akár a már meglévő vagy frissen vásárolt anyagok rendszeres tisztán tartásáig. Prémium anyagokkal dolgozunk, óriási mintaválasztékból lehet válogatni, kínálatunk folyamatosan bővül, igyekszünk alkalmazkodni a legújabb trendekhez és követni a klasszikus vonalakat is.

Tevékenységünkről részletes infót találnak a "Szolgáltatások" menüpont alatt és büszkén mutatjuk meg referencia munkáinkat is.

Az évek során sok visszajelzést kaptunk a saját munkáinkra és véleményt is hallottunk mások munkáiról, ezeket összegezve mondhatjuk, hogy az üzletünk mottója megállja a helyét: "A rossz minőség emléke sokkal tovább él, mint az alacsony ár miatt érzett rövidke öröm!"

Lépjen kapcsolatba velünk ingyen!